Untitled-2

Gæstebog

Svend (Svend.Lysemose@bksv.com) Tilføjet d. 29-06-2016

“Som følge af en akut stressreaktion begyndte jeg at få kraftige svimmelhedsanfald, som aldrig gik helt væk, og let kunne fremprovokeres ved hurtige hovedbevægelser til siden eller op og ned. Lægerne kunne ikke finde nogen fysisk årsag og hverken hård motion, pilates eller samtale gav varig bedring, så behandlingsmulighederne syntes at være udtømte. Men da jeg Googlede behandling af svimmelhed, dukkede kranio-sakral terapi op, og jeg tog kontakt til

Marie-Claire, som ikke ville love noget, men mente at der var en god chance for en positiv effekt. Efter en introduktion til det parasympatiske nervesystem og hvordan det kan være ude af balance med det sympatiske
nervesystem, gik vi gik i gang med behandlingen. Allerede første gang var der en kraftig positiv effekt – det var næsten som at få livet tilbage. Kranio-sakral terapien blev gentaget og senere kombineret med bindevævsmassage – først med ugentlige intervaller og sidst med én måneds interval. Forløbet er nu afsluttet, og jeg føler, at jeg har opnået en varig bedring uden svimmelhedsanfald, men skal fremadrettet være opmærksom på stressniveauet.

Ud over sin høje faglighed er Marie Claire en særdeles behagelig person, som jeg giver de bedste anbefalinger.” This e-mail is confidential and may be read, copied and used only by the intended recipient. If you have received it in error, please contact the
sender immediately by return e-mail. Please then delete the e-mail and do not disclose its contents to any other person.

 

Simone Salung Bagger  (simonesalung@gmail.com) Tilføjet d. 25-08-2015 20:40:16

Jeg kom til Marie-Claire efter en lang periode med voldsomme mavesmerter der gjorde at jeg ikke kunne klare en fuld arbejdsdag uden at ligge ned. Smerterne var et resultat af flere operationer efter en abort som følge af død baby. Efter den første gang var jeg smertefri i 4 dage. Efter den anden gang frem til ugen efter, og derefter var jeg smertefri. Det har været fantastisk. Nu følger jeg behandingerne bare for at holde kroppen i balance. Tak for det hele!

 

Jannie Wassard – Tilføjet d. 26-06-2015 18:33:19

Mit barnebarn på 12 år havde i flere år lidt af børnemigræne, som med jævne mellemrum plagede hende meget. Lægen kunne ikke gøre andet end at udskrive smertestillende tabletter, men det helbredte jo ikke migrænen. Efter ca 6-7 behandlinger er mit barnebarn nu fri for for disse migræneanfald, Marie Claire fandt en skævhed og dermed en opspændthed i ved skulder og hals. Mit barnebarn er meget glad for dette udfald af behandlingerne og jeg regner med at følge behandlingerne lidt endnu men med længere mellemrum. Tak for det!

 

Jette Dahl Møller – Tilføjet d. 05-02-2015 21:36:56

I forbindelse med problemer med stemmen fik jeg anbefalet KST behandling hos Marie Claire, som spurgte ind til de fysiske skavanker, som jeg havde fået samlet sammen. Efter behandlingen blev spændingerne i halsregionen svagere og generne fra min kraftige spinalstenose i lænden blev mildnet . Dertil kommer den positive effekt på min almene mentale tilstand. Efter hver behandling føler jeg mig næsten som genfødt. Alle mine sanser er skærpede: syn, hørelse og lugtesans. Jeg ser altid frem til næste behandling, og jeg er Marie Claire dybt taknemmelig for at have givet mig et ‘bedre liv’.

 

Bente tholstrup (Bentetholstrup@me.com) Tilføjet d. 10-08-2014 15:35:15

Efter en måned med spændings hovedpine i nakke og kranie,henvendte jeg mig til lægen.
Han foreslog 2 muligheder fysioterapeut eller Kranio-Sakral Terapi.
Jeg valgte KTS.som min læge syntes varet godt valg.Efter 3 behandlinger var smerten væk.Tak til Marie Claire for omsorgsfuld og professionel behandling.
Jeg har forsat behandlingen ca.1 gang om måneden. Den ro man for i krop og sind er fantastik.

 

Bente Andersen (benteogejnar@gmail.com) Tilføjet d. 24-04-2014 14:06:53

Virus på balancenerven sagde lægen efter 3/4 måtte jeg prøve noget, valget faldt på Marie Claire efter søgen på nettet, det var fantastisk efter første gang var jeg uden kvalme træthed og ingen sejlen rundt, jeg takker meget for den behandling jeg fik, og kan varmt anbefale KST hos Marie.

 

Janne – Tilføjet d. 25-09-2013 11:51:02

Efter operation havde jeg mange efterfølgende komplikationer i form af spændinger, smerter og ubehag samt klumpfornemmelse trykken og synkeproblemer. Jeg blev anbefalet KST hos Marie. Efter få behandlinger følte jeg mig væsentligt mere afslappet, og spændingerne var klart på retur, og fornemmelsen af en klump i halsen var også aftaget noget. Efter 6-7 behandlinger var ubehaget så godt som forsvundet og spændingerne væk. Kan varmt anbefale KST hos Marie, hvor jeg har fået en meget professionel, funktionel og omsorgsfuld behandling.

 

M. Rasmussen – Tilføjet d. 16-06-2013 13:02:10

I forbindelse med perifer ansigtslammelse, facialisparese, fik jeg behandlinger hos Marie-Claire med stor effekt. Min ansigtslammelse forsvandt helt efter 3-4 uger og undervejs gav det stor velvære og hjalp med afslapning i ansigtet mv. Jeg fik en faktastisk behandling og gode samtaler med Marie-Claire, og kan på det varmeste anbefale hendes klinik.

 

Dina – Tilføjet d. 04-06-2013 20:13:48

Efter længere tids meget voldsomme og langvarige migræne lignende hovedpiner, tog jeg kontakt til Marie Claire, som jeg altid kun har hørt godt om. Allerede efter 2. behandling følte jeg, at det tryk, jeg havde gået med i hovedet var lettet. Jeg lavede to aftaler mere og har ikke haft migræne siden den første behandlingsdag, hvor jeg ankom med en moderat til svær hovedpine. Marie Claire giver en helt fantastisk professionel, blid og omsorgsfuld behandling, som jeg kun på det varmeste kan anbefale.

 

anonym, fortsættelse af indlæg fra 28.3.13 – Tilføjet d. 04-06-2013 12:55:17

De efterfølgende behandlinger har vist sig at være lige så effektfulde. Efter en hård influenza med tilbageslag for de opnåede resultater, fik behandlingerne mig hurtigt op på niveauet fra før influenzaen. Tilmed er jeg nu sluppet af med den langvarige hoste og trykken i halsen. Ubehaget og opstødene er væsentligt reduceret, men helt at undgå gener ved mellemgulvsbrokken er i mit tilfælde ikke muligt. Lykkeligvis har jeg fået min livskvalitet igen. Hvis jeg skulle få tilbagefald ved jeg nu hvor jeg skal henvende mig.

 

Tove Pedersen (tove@skydebanegaard.dk) – Tilføjet d. 01-06-2013 10:13:22

Efter 10 dage med ondt i hovedet og en masse piller for at prøve at tage det, var jeg næsten desperat for at få gjort noget ved det.
Jeg havde hørt fra andre at kranio-sakral kunne hjælpe. Derfor prøvede jeg dette.
Jeg var lidt skeptisk for om det virkede, men allerede efter første gang kunne jeg mærke en forandring.
Jeg har fået 4 behandlinger og en masse gode råd med på vejen til hvordan jeg selv kan gøre noget.
Det kan anbefales.

 

Jytte – Tilføjet d. 27-05-2013 23:24:12

Jeg har haft et virkelig godt forløsende og helbredende forløb med fokus på kæbe, hals og nakke. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg kan varmt anbefale Marie-Claire’s seriøse og kompetente arbejde og hendes professionelle tilgang til problemer. Godt at vide hvor man kan få hjælp når systemet giver op.

 

Marina (mkuhl@get2net.dk)Tilføjet d. 11-04-2013 11:09:05

Herfra skal der lyde STOR tak for den frihed det nu er at kunne bevæge nakke og skuldre efter dine behandlinger. Det er en SKØN fornemmelse. Ydermere også en tak for venepumpe øvelserne i forbindelse med det spændte/ødelagt væv i mit venstr bryst efter kemo/strålebhandlingen i forbindelse med behandlingen af brystkræft.
Jeg kommer igen, hvis jeg skulle blive spændt helt op i nakke og skuldre igen.
Hilsen Marina

 

anonym – Tilføjet d. 28-03-2013 15:28:51

Havde fået et håb/ide om at KST med organmassage kunne have en effekt på min spiserørsbrok/mellemgulvsbrok og de dermed forbundne gener som opstød, ubehag i mellemgulvet, trykken i halsen, langvarig tør hoste samt at den lægeordinerede medicin ikke længere havde særlig god effekt.
Allerede i tiden mellem 2. og 3. behandling viste de første effekter sig med færre symptomer og nu efter 4. behandling er der markante forbedringer.
En sidegevinst jeg ikke havde regnet med er at nogle koncentrationsproblemer, tunghed i hovedet også er væsentligt reduceret og at den psykiske tilstand er blevet bedre. Det indtil nu bedste resultat er efter 4. behandling, så jeg håber naturligvis på at de næste behandlinger vil vise sig at være lige så effekfulde.

 

Pia H. Rasmussen (jpt.rasmussen@post.tele.dk)Tilføjet d. 19-12-2012 17:24:53

Da jeg startede hos Marie-Claire var jeg sygemeldt fra jobbet efter et stresstilfælde. Jeg var ude af balance med mig selv og havde bla. en del uro “indeni”. Men efter KS terapien har jeg stille og roligt fundet den indre ro og jeg kan nu bruge behandlingerme til selv at skabe balancen, når jeg føler mig presset eller stresset. Giv det en chance! Det er virkelig det værd at prøve. 1000 tak for hjælpen, Marie.

 

Vicki Mandrup (vickimandrup@yahoo.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:16:17

Marie-Claire får mine varmeste anbefalinger. Hun er den eneste som har formået at komme ind til roden af min smerte fra et biluheld og nu er jeg næsten endelig helt smertefri efter 12 år. Jeg har dyb respekt for Kranio-Sakral terapi og Marie-Claire efter dette forløb, og derfor er jeg selv i gang med uddannelsen som Kranio-Sakral behandler nu. Mange tak Marie-Claire :-)

 

Caroline (C_christensen89@hotmail.com)Tilføjet d. 30-05-2012 15:15:44

Kære Marie – Claire.. Sikken en forskel du har gjort for mig. Da jeg startede hos dig, var jeg meget anspændt i nakken og var meget stresset. Nu kan jeg meget bedre slappe af i kroppen og har ikke ligeså mange smerter i nakken. Har virkelig kunne mærke forskel efter hver behandling:-)

 

Jette (bjoerkvig@privat.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:15:16

Efter nogen tid med en del stress og deraf følgende søvnbesvær, er mit stressniveau absolut for nedadgående, og nattesøvnen betydelig bedre ( næsten dobbelt op). Smerterne/irritationen ved korsbenet er pist væk. Det er vidunderligt. Tak for det.

 

Kåre Teilmann (kt-raad@post.tele.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:14:39

Kranio…. hm lyder spændende, men kan det hjælpe en ældre tidligere meget aktiv idræts og soldats efterhånden mange småskader og skavanker?? Jeg har efter opfordringer ladet mig behandle 3 gange af Marie. Om det hjælper!! Spørg min kone, der påstår, at jeg er blevet meget mere omgængelig, min tålmodighed er blevet væsentlig mere forlænget o… jeg selv?? Har fået det meget bedre. Kan nu slappe af i hele kroppen på en dejlig fredfyldt måde. En gammel alvorlig skade i nakken der gjorde at jeg havde problemer med at holde hovedet oppe eller dreje det fra side til side….. er nu næsten fuldkommen forsvundet. Betydelig mere energi og overskud til at klare hverdagens nu små problemer. Ja alt i alt kan jeg bare sige. Marie du er knageme dygtig!! Ps glæder mig allerede til næste behandling……

 

Maria (mcfox@ruc.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:12:09

Kære Marie-Claire. Mange tak for rigtig god, professionel og effektiv behandling! Kranio-Sakral Terapi har haft stor virkning og helbredende effekt. Det har hjulpet på de fysiske symptomer men har i høj grad også medvirket til psykisk bedring. Kranio-Sakral Terapi har vist sig særdeles effektiv som en del af behandling af angst og de fysiske symptomer som kan følge med – såsom kraftig hovedpine og svimmelhed. Kranio-Sakral Terapi er god til at skabe sammenhæng mellem det fysiske og det mentale velbefindende og dermed bedre sammenhæng mellem krop psyke. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til andre som overvejer Kranio-Sakral Terapi. Ligeledes vil jeg i min beskæftigelse indenfor psykologien medtænke og anbefale Kranio-Sakral Terapi som en del af en behandling. De bedste anbefalinger – og med stor taknemmelighed! Maria

 

Gunnar Sehested-Larsen (gsl@sonar.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:11:13

Kære Marie-Claire, Flot gået! Du har sikkert hænderne fulde, men jeg håber, at der vil være plads til en ny klient. Kærlig hilsen Gunnar

 

Bente Lissi Hansen (blis@sol.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:10:23

Kære Marie-Claire! Herfra skal lyde et stort tillykke. Det er en god, flot og overskuelig hjemmeside. Rigtig mange varme tanker – og jeg håber vi snart tales ved.

 

Anita (mink@dadlnet.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:09:55

Kære Marie-Claire, Det er vel nok en flot hjemmeside – tillykke! Kærlig hilsen Anita

 

Ingrid Bak (ingridbak@email.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:09:32

Kære søde veninde. Hvor er det en flot hjemmeside. Og med din søsters smukke kunstværk som en varm og hjertelig velkomst. Det er en overskuelig og velkomponeret site. Knus fra Ingrid

 

Randi Thomsen (randi.thomsen@privat.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:09:13

Kære Marie-Claire !!!! Rigtig hjertelig tillykke med din smukke og oplysende hjemmeside. Fine afstemte farver, der passer til billedet af dig selv. Og et dejligt billede fra din søsters “hånd”. Det må betyde meget for dig at netop dette billede kommer med. Held og lykke fremover med den – og hvad det kan føre med sig. Kærlig hilsen og knus til dig Randi

 

ninafria (tarayogaskolen@yahoo.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:08:43

Sådan kæreste Marie-Claire, godt gået den er bare blevet lige dig – smuk enkel klar og let- stort tillykke

 

Lan, Hans og Michael (avalon@dk-online.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:08:14

vi ses igen

 

Vibeke og Christian Walter Rasmussen (wr@12move.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:07:38

Kære Marie Claire . En spændende og overskuelig hjemmeside. Flot og informativt. TILLYKKE og Held og Lykke fremover med din “anden uddannelse” Der er en lille trykfejl under Profil: i nr. 4.
linie står der “op” i stedet for “og” Klem fra os begge

 

Andreas og Trine (karas@webspeed.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:06:53

Kære Marie-Claire, flot hjemmeside med dejlige billeder. Kærligst Trine. Tusinde mange gange tillykke med din hjemmeside, jeg syntes det var dejligt at være hos dig. Hilsen Andreas

 

Mirjam Bertschinger (info@lyttecenter.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:06:22

Kære Marie-Claire, tillykke med din fine hjemmeside. Den er som dig, blid, smuk, enkel og klar. Jeg er sikker på, at der vil være mange mennesker, som gennem din behandling vil blive glad og afbalanceret. Jeg har det i hvert fald hver gang rigtigt godt med mig selv, mærker min krop stærkere og finder ro. Kærligst Mirjam

 

Anna og Anne-Marie (anne-marie@clausen.mail.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:05:45

Kære Marie-Claire. Tillykke, tillykke med din flotte hjemmeside. Den har været slidet værd. Vi håber den giver dig masser af arbejde. Kærlig hilsen Anna og Anne-Marie

 

Helle K. Borgstrøm (h.borgstrom@mail.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:05:12

Kære Marie Claire. Til lykke med den flotte hjemmeside. Jeg har selv haft stor glæde af kraniosakral terapi, der hjalp mig over skaderne efter en slem hjernerystelse. Så også et stort til lykke til alle de, der nu nemmere kan finde dig og få glæde af din gode ekspertise!

 

Lone Olsen (ergo@loneolsen.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:04:11

Kære Marie Claire. Til lykke, til lykke med det flotte resultat af din store arbejdindsats i uddannelser, kurser, cyberspace, og i din klinik. Det skal nok give flere kunder, så du kan koncentrere dig udelukkende om det. Kærlige hilsner fra Lone

 

Hanne Sie (hanne_sie@yahoo.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:03:11

Kære Marie-Claire. Tillykke med din flotte hjemmeside. Den er meget smukt designet. Jeg håber, at du får mange henvendelser på den. Held og lykke med arbejdet. Kærligst Hanne.

 

Kirsten i Tisvilde (kirsten.dam@mail.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:02:45

Kære Marie Claire. Hjertelig tillykke med din fine hjemmeside. Hvor er det dejligt, at se dig der. Den vil give dig mange kunder med den profil du har. Kærlig hilsen fra Kirsten

 

Nadine (nadinche@gmx.ch)Tilføjet d. 30-05-2012 15:02:17

Kære Maria-Clara! et stort tillykke med din indbydende og flotte hjemmeside! Kærlige hismer, tusend kys, *nadine. 😉 super sach!!

 

Bodil Bækgaard (bob46@helsingor.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:01:41

Kære Marie-Claire. Tillykke med den informative, indbydende og flotte hjemmeside. Held og lykke med den. Kærlig hilsen Bodil

 

Ingelis Arnsbjerg, børneergoterapeut (sansogsamling@mail.dk)Tilføjet d. 30-05-2012 15:01:11

Kære Marie-Claire, Et stort tillykke med din fine hjemmeside, som jeg er sikker på vil resultere i klienttilgang. Jeg håber rigtig mange vil opleve, at komme i kompetent og omsorgsfuld behandling hos dig. Kærlige hilsner til dig fra Ingelis